Orange the World Leiden 2022

Ook dit jaar bundelen een aantal vrouwenorganisaties – het Vrouwennetwerk Leiden e.o., Zonta aandeLeede, Feminenza Nederland, de Soroptimisten en de Leidse Amnesty afdeling – de krachten om aandacht te vragen voor het hardnekkige probleem van geweld tegen vrouwen.

Preventie: Iedereen kan helpen geweld tegen vrouwen en meisjes te voorkomen

In 2022 is het thema van de campagne in Nederland preventie, net als in 2021. De inzet is om geweld te voorkomen door het bij de wortels aan te pakken en duidelijk te maken dat iedereen als medestander kan bijdragen. Iedereen kan een verschil maken; individuen, professionals, organisaties, bedrijven en overheden. Belangrijk is om daarbij niet alleen vrouwen en meisjes, maar vooral ook mannen en jongens als medestanders te betrekken.

Orange the World

Geplaatst op 13 oktober 2022, in Geen categorie. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Orange the World Leiden 2022.

Reacties zijn gesloten.