Internationale Vrouwendag 2021

Save the date: 7 maart Viering Vrouwendag 2021

Alles is anders sinds de uitbraak van de Corona-pandemie, dus de viering van Vrouwendag ook. Het organiseren is een uitdagende klus voor het bestuur van Vrouwennetwerk Leiden e.o.! Het programma, met minilezingen en workshops zal deels kleinschalig op fysieke locaties, deels online te volgen zijn.  Voor sommige vrouwen is online minder prettig. Het aantal bezoekers per locatie zal wel beperkt zijn, afhankelijk van de voorschriften van de overheid op 7 maart. Online zijn er geen beperkingen en je kunt het programma natuurlijk ook gezellig thuis met een vriendin samen volgen.

Het thema van de viering in Leiden 2021 zal kunst zijn. Kunst in de breedste zin van het begrip: van beeldende kunst, muziek, toneel tot kunstnijverheid en creativiteit die al eeuwen thuis tot de mooiste dingen leidt. We zijn ervan overtuigd, dat we net als andere jaren een compleet en onderhoudend programma bieden, met voor elk wat wils.

Heb je vragen of opmerkingen? Mail ze gerust!

Reserveer dus in je agenda: 7 maart 2021 van 14:00 uur tot 16:30 uur: Leidse Viering Internationale Vrouwendag, online of op locatie!

We kijken er naar uit jullie allen online te ontmoeten!

Hanneke, Jacintha, Marianne, Marieke, Rabia, Tamara en Vera