Kiesrecht festival – zondag 29 september

Old school, Pieterskerkhof 4a, 2311 SR leiden

100 jaar vrouwen in de politiek, een goede reden voor een feestje. Daarom organiseren wij met stichting het collectief het Kiesrechtfestival, een middag voor gesprekken, cultuur en muziek. Op zondag 29 september kun je de middag rond 13 beginnen met een mooi debat in de bieb tussen de vrouwelijke wethouders over vrouwelijk leiderschap, om vervolgens tijdens het Kiesrechtfestival samen met andere medeburgers stil te staan bij onze democratie.

Sprekers worden binnenkort bekend gemaakt. Wetenschappers, politici, kunstenaars het zit er allemaal tussen. Wat wij heel belangrijk vinden is dat er veer verschillende mensen aanwezig zijn tijdens het festival, omdat we samen willen stil staan bij onze democratie.

Voor meer informatie kun je naar www.kiesrechtfestival.nl

Namens het Kiesrechtfestival

 

Senna Maatoug
0650078372

 

De link naar poster

Geplaatst op 8 september 2019, in Geen categorie. Markeer de permalink als favoriet. Reacties uitgeschakeld voor Kiesrecht festival – zondag 29 september.

Reacties zijn gesloten.